UUDISED
Lisatud 11/10/2014, Kategooria: UUDISED

Mart Müürisepp sülle kukkunud kuulsusest: lõpuks hakkad sa endaga seotut reklaami ja lugusid vaatama distantsilt

Eestimaa teatrilavadele jõuab omapärane monotükk, kus üks mees metsast mängib iseennast. Nädal enne esietendust käis “Ringvaate” reporter Hannes Hermaküla Mart Müürisepa ja Rein Pakuga monotükki proovis rääkimas nende enneolematust ettevõtmisest.

Etenduse nimitegelase rolli täitva Mart Müürisepa sõnul tuleb etenduse käigus ette ka kostüümi vahetusi. “Siin tuleb päris mitmeid karaktereid teha,” tõdes Müürisepp.

“Kui sa vaatad, et igal pool on mingid plakatid ja Mart Müürisepp, siis sa hakkadki nagu vaatama seda distantsi pealt – selle, kes ma päriselt olen, tahaks nagu endale jätta,” rääkis Müürisepp, kes lisas, et laval on raske oma tõelist olemust varjata. “Pean ikkagi alasti publiku ees olema,” märkis ta.

Lavastuse autori Rein Paku sõnul viis Jan Uuspõld ta Mart Müürisepaga kokku. “Siis ma hakkasin mõtlema, Marti intervjueerima ja koos monotüki sisu arutama,” rääkis Pakk. “Mart on ju nii noor – ta tuli avalikkuse jaoks ei tea kust – tal ei ole tausta, sest näiteks kui ma Janile lavastan, siis saab alati selles tükis kasutada Jani enda tausta, mis kuidagi viisi on dialoogis, selle tükiga,” rääkis Pakk. Ta lisas, et Mardi puhul seda ei ole, sest avalikkus teab teda ainult näosaatest.

Vaata klippi: http://etv.err.ee/v/meelelahutus/ringvaade/ringvaate_lood/3a3bc499-87f4-4cac-ab21-c60788c7e89a

Lisatud 16/04/2015, kategooria:
uudised
Jaga